Село се вдигна на бунт срещу лихвар, замалко да се стигне до бой в ефир (видео)

  • 04 април 2016 07:58

  • 3859
  • 3
Село се вдигна на бунт срещу лихвар, замалко да се стигне до бой в ефир (видео)
© Novini.bg

Не се страхуваме от нищо. Това трябва да знае Юлиян Димитров и неговия адвокат. Ние сме постигнали всичко с труд, а не като него с лъжи, рекет и измами.

Това обявиха пред камерите на БТВ жители на село Баня, които се оплакват от постоянния тормоз на Юлиян Димитров-Дебелия. Хората са убедени, че лихварят е автор на палеж на цех в селото и после го е сринал с фадрома. Димитров отрича всичко и твърди, че цехът е негова собственост, има нотариален акт и може да прави каквото си иска с него. Собствениците на имота пък заявиха, че ги е страх. Този човек парадира с връзките си в полицията. Лежал е в затвора за измами. Той се занимава само с това. Ние искаме да знаем, кой стои зад този човек? Пускаме непрестанно жалби и няма никаква реакция. Той ни заплашва непрестанно. Искаме спокойствие, казаха те.

Адвокатът на Юлиян Димитров обяви, че всички тези обвинения са безпочвени. Тези хора имат за цел за опетнят името на моя клиент, каза адвокатът и показа нотариалния акт за собственост на имота.

Кметицата на селото обясни, че при нея не са постъпвали жалби. Аз държа в селото да има ред и спокойствие. Ние сме курортно селище. Всеки, който е дошъл, е бил посрещната добре. Същото важи и за Юлиян Димитров. Споровете трябва да се решават в съда. Тук не сме джунгла, допълни тя.

На финала на живото включване се стигна до лек сблъсък между жителите на селото и поддръжници на Димитров, но по-сериозни инциденти нямаше.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3859 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Да ти пикая на държавата

2016.04.04 | 14:34

2
Избийте се бе тъпо племе

2016.04.05 | 14:47

3
да ти пикая на тъпака, я се изнасяй да ставаш емигрант

2016.04.04 | 14:33

1
трябва да се огранизирате в една група и да обесите лихвария в центъра на селото

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини