Спипаха двойка, извършвала грабежи в Русе

  • 30 март 2016 13:05

  • 1243
  • 0
Спипаха двойка, извършвала грабежи в Русе
©

33-годишен мъж и 27-годишна жена са заловени от русенските криминалисти след получени сигнали за грабежи, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Припомняме, в понеделник в Първо РУ бе започнато разследване по сигналите. На Благовещение – 25 март, в 19:40 ч. в районното управление е получен сигнал от 26-годишен русенец, че на ул. „Доспат", в близост до жп линията, е бил нападнат от мъж и жена.

Мъжът му е нанасял удари и го е накарал да си даде телефона. Докато нападателят го удрял, жената е взела мобилния му телефон. Случаят е бил документиран от разследващите и е започнато досъдебно производство.

На същата дата, но в 20:11 ч. в Първо РУ е получен още един сигнал, този път от 23 годишен мъж, който е съобщил, че на ул. "Троян", в близост до кръстовището с ул. "Йосиф Дайнелов" е бил нападнат от мъж. Той му поискал цигара и го попитал, как се казва, след което му нанесъл два удара с юмрук в областта на лицето и му казал да даде всичко от джобовете си. 23-годишният извадил цигари, ключове и мобилен телефон. Мъжът взел телефона и тръгнал в посока към жп гарата. Заедно с него се е движела и жена.

В хода на разследването като извършители на престъпленията са установени русенците – 27-годишната В.С. и 33-годишният С.Б., известен на правоохранителните органи. Работата по разследването на престъпната им дейност продължава.

Последвайте канала на

Калина Христова
1243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини