Двама пияни зад волана са получили актове в Русе

  • 30 март 2016 12:53

  • 1236
  • 0
Двама пияни зад волана са получили актове в Русе
© Булфото

Две бързи производства са образувани срещу водачи, предизвикали ПТП след употреба на алкохол, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе.

На 29 март около 00:35 часа екип на сектор Пътна Полиция е изпратен по сигнал за катастрофа на бул. "Съединение", в района на кръстовището с ул. "Болярска". На място е установено, че лек автомобил "Ланд Ровър" с русенска регистрация и водач Т.Д. на 30 г. е блъснал движещ се пред него "Нисан Примера".

При извършени проверки за алкохол на водачите, 30-годишният мъж е показал положителен резултат. Дрегерът е отчел 2.02 промила. На Т.Д. е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване.

На 28 март, около 18:15 часа екип на сектор Пътна Полиция е изпратен по сигнал за ПТП на ул. "Пирот" в гр. Русе, в двора на хотел. На място се е установило, че лек автомобил "Фолксваген Пасат" с водач В.Д. на 61 години е блъснал паркиран автомобил. От извършена проверка за алкохол на водача е измерена концентрация 3.41 промила. На В.Д. е съставен акт и също му е издаден талон за кръвна проба. По случаите са образувани бързи производства.

Последвайте канала на

Калина Христова
1236 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини