Шефът на СДВР: Задържаните полицаи са на най-ниско ниво в системата

  • 30 март 2016 11:44

  • 2064
  • 1
Шефът на СДВР: Задържаните полицаи са на най-ниско ниво в системата
© Булфото

Ще бъдем безкомпромисни към всички полицейски служители, за които има сигнали, че участват в престъпни дейности. Това каза директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов във връзка със задържаните служители, уличени в разпространение на наркотици.

Маринов уточни, че не познава двамата служители лично, тъй като има 6 000 подчинение и не може да познава всички. „Относно дадения сигнал е оказано пълно съдействие на „Вътрешна сигурност“, както при работата по лицата, така и при тяхното задържане със съответните веществени доказателства“, посочи ст. комисар Маринов.

„Мога да ви кажа, че служителите са най-ниско ниво - охранителни полицаи – единият е работил в „Метрополитен“, а другият в Столично районно управление. Дейността, която са извършвали като полицаи, по никакъв начин не е свързана с противодействие на разпространението и работа по престъпления, свързани с наркотични вещества“, обясни той. „Към всички такива служители ще бъдем абсолютно безкомпромисни и всички сигнали, които получавам като директор, се докладват по съответния ред“, увери той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2064 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Woooww

2016.03.31 | 21:51

1
ееее гати тъпото изказване , много са тъпи сегашните еййй егати селяните . Значи тези на най-ниското ниво не са първоправни служители и хора с другите и може да са всякакви от кол и въже:D

Добави коментар

Водещи новини