Започнаха огледите в складовете край Ловнидол

  • 22 ноември 2011 15:46

  • 1753
  • 1
Започнаха огледите в складовете край Ловнидол
© Булфото

Огледите на складовете в базата край село Ловнидол започнаха днес около 13.00 часа под ръководството на областния директор на ОДМВР-Габрово комисар Денислав Донков.

На мястото на инцидента работят експертни екипи на МВР – СДОТО и ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”, сапьори от МО, представители на НСлС, на следствения отдел на прокуратурата в Габрово и военни следователи.

Там е и зам.-министърът на отбраната Валентин Радев. Взети са всички мерки за пълната безопасност на специалистите, които извършват огледа, направени са предварителни замервания, осигурена е необходимата техника и апаратура.


През последните 72 часа не е имало взривове. Районът на складовете се охранява и не се допуска преминаването на граждани и на моторни превозни средства.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1753 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
loveinda

2012.01.07 | 21:11

1
Здравейте скъпи, Моето име е loveinda аз видях профила си днес и се интересува от вас и аз искам да се свържете с мен чрез частни моя имейл тук (loveindanelson@ymail.com), така че аз мога да ви дам моя снимка, за да знаят кой съм съм и не забравяйте, че разстоянието или цвят не е от значение, но любовта въпроси разпределя в живота чакане за спешни Вашия отговор. loveinda

Добави коментар

Водещи новини