Николай Радулов: Не вярвам граничните полицаи да са помагали на бежанците (видео)

  • 22 март 2016 07:40

  • 2575
  • 3
Николай Радулов: Не вярвам граничните полицаи да са помагали на бежанците (видео)
©

На базата на записа, не бих се осмелил да заявя категорично, че това са гранични полицаи. Самите граничари са наясно къде има термокамери и се съмнявам те така да пропуснат бежанци. В последните години се нагледахме на много нагли постъпки, но не вярвам тази да е такава.

Това каза пред камерите на Нова телевизия проф. Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР и експерт по сигурността. Той коментира появилия се в интернет видеоклип, за който се твърди, че показва как гранични полицаи помагат на бежанци да минат нелегално границата ни с Турция. Според мен тук говорим за преминаване на бежанци към Западна Европа. Те не са искали да бъдат регистрирани в България, защото после ще ги върнат тук. Пътят до границата е абсолютно необходим. Трябва да бъде изграден и да има екипи на "Гранична полиция" през определени метри. Помним миналата година се обърна камион, каза още експертът.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2575 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
европедераст

2016.03.24 | 19:55

3
Граница се пази от военни,работа на полицията е да пази вътрешния ред .Малоумници и тиквеници в тая пропаднала кочина България !
Бойко

2016.03.23 | 19:57

2
Абсолютно сигурно е, че граничарите помагат на бежанци и каналджии. Защо изобщо някой се съмнява в това?
малее

2016.03.23 | 19:57

1
Полицаиите са корумпирани яко! Със сигурност помагат на бежанците

Добави коментар

Водещи новини