Спипаха контрабандни цигари и тютюн на Капитан Андреево

  • 17 март 2016 12:34

  • 1344
  • 1
Спипаха контрабандни цигари и тютюн на Капитан Андреево
© Gettyimages

Два опита за пренасяне на контрабандни цигари и на тютюн за пушене предотвратиха инспектори от митническия пункт "Капитан Андреево". Това съобщават от пресцентъра на агенцията "Митници".

В единия от случаите били открити 13 200 къса контрабандни цигари в пътуващ от Турция за България циментовоз с българска регистрация. Пред митническите служители шофьорът представил редовни документи за превозваната стока - цимент. Въпреки това превозното средство било насочено за проверка с рентгенова апаратура, при която били установени необичайни плътности в ремаркето. Във филтъра на циментовоза били открити 660 кутии цигари от различни марки без акцизен бандерол.

В другия случай митническите служители открили пакети с общо седем килограма нарязан тютюн за пушене. Контрабандната стока била укрита в естествените кухини на пода на лек автомобил с българска регистрация. Цигарите и тютюнът са иззети. На шофьорите са съставени актове за митническо нарушение. От началото на месеца на митническия пункт "Капитан Андреево" са били открити и конфискувани общо 14 132 кутии цигари и 218 килограма тютюн за наргиле.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1344 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2016.03.17 | 13:11

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини