Задушилите се братовчеди имали любовна връзка

  • 21 ноември 2011 21:31

  • 12430
  • 22
Задушилите се братовчеди имали любовна връзка
© Булфото

17-годишната Маринела и две години по-малкият й братовчед Илиян, които се задушиха в кола в гараж, са имали любовна връзка.

Това разказаха приятели и съседи на загиналия Илиян Чавдаров в столичния кв. Обеля вчера, пише "24 часа".

"Виждали сме ги заедно, знаеше се, че са гаджета" сподели бившият приятел на Илиян - Алекс.

Момчето допълни, че двамата нямали кръвна връзка помежду си и затова не било скандално, че имат близки отношения помежду си. Маринела всъщност била племенница на втория баща на Илиян.

Двамата тийнейджъри се задушиха в автомобила на баща й в гаража пред блок в кв. Орландовци в София.

Мъртвите тела на Илиян и Маринела първи видял бащата на момичето Иво. Мъжът отишъл около 11 ч в неделя към гаража си, за да запали колата. Тогава изпаднал в шок - в купето на автомобила на задната седалка стояли безжизнените тела на дъщеря му и Илиян. Главата на момчето била отпусната върху стъклото, а Маринела била облегната върху неговото рамо.

Двигателят на колата не работел, радиото не свирело.

Двамата тийнеджъри били свалили якетата си, но били облечени с дрехи. От джобовете полицаите по-късно извадили кутии с цигари. Сред вещите открили и златни бижута, които носела Маринела.

Причината за смъртта е задушаване с газове от работещия двигател, категорични са от Съдебна медицина. Двамата запалили колата, за да се стоплят, но купето се напълнило с газове, които ги задушили. Колата работила, докато е свършил бензинът, след това е изгаснала.

Съседи са чули шума от двигателя, идващ от гаража около 6 часа, но не се усъмнили и не слезли да проверят какво точно се случва.

По телата на двамата младежи не са открити никакви следи от насилие.

Основната версия, по която работи полицията, е нещастен случай, макар че в началото от МВР обявиха, че се разследва и самоубийство.

"Отивам да спя при приятелка тази нощ", казала Маринела на родителите си вечерта преди да излезе. Бащата не се усъмнил в думите й дори за момент, защото имал пълно доверие в детето си.

Затова и родителите на Маринела не са подавали сигнал в полицията за изчезването на дъщеря си, защото мислели, че знаят къде се намира. Във фаталната нощ майката също не била вкъщи, а на гости при бабата на Маринела заедно с по-малката си 4-годишна дъщеря Андреа.

Когато видял ужасната гледка, пребледнял и хлипащ, бащата Иво потърсил помощ от комшията си, който веднага се обадил на тел. 112.

Минута по-късно съобщили и на майката страшната вест.

Според разследващите една от грешките на родителите била, че са оставили ключовете на таблото на колата. Често двамата имали навик дори да оставят отворена вратата на гаража си.

Маринела беше невероятно дете, изключително тихо, добро и ученолюбиво, споделиха комшиите. Тя обичала да ходи на езда, занимавала се от малка с езици и дори ходила на курс в Англия преди години. Тийнейджърката била дете за пример, познавали я от малка. Никога в квартала не са имали проблеми с нея - не закъснявала и не правела шумни партита. Скоро Маринела трябвало да има рожден ден и да навърши 17 г.

Учела във Втора немска гимназия в кв. Гоце Делчев и имала отличен успех.

"Беше лъчезарно момиче, всички сме потресени от случилото се", споделиха нейните съученици от 10 "б" клас от училището. Целият клас вчера бе в шок, затова от ръководството на школото ги освободиха от занятия и психоложката провела разговор с тях.

"Сигурни сме, че това е нещастен случай, абсолютно невъзможно е тя сама да е посегнала на живота си", смятат децата. Най-близките приятелки на Маринела бяха останали допълнително за разговор с класната и психоложката от училището, защото не можели да се успокоят и съвземат след новината за загубата на Маринела.

Илиян също беше отличник, виждала съм шестиците от бележника му преди години. Нещата при него обаче тръгнаха зле, след като родителите му се разделиха, разказа съседката на момчето Цветелина Николова. Успехът му се развалил, започнал да бяга от часове. В кв. Обеля го наричали Черния, защото бил по-мургав и се забъркал с неприятни хора с лоша слава. Според негови приятели започнал да пуши марихуана, случвало се да взема и екстази и старите му приятели започнали да го отбягват.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12430 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
porno maniqka

2015.07.10 | 14:11

22
Продавам вибратори с разширени вени само за 5.50 с ДДС. Телефонен номер за връзка: 0885667327
Свилен

2011.11.23 | 00:00

5
Интересно, няма ли печка в тази къща, че ще ходят да хабят бензина, за да се топлят?!
Калина

2015.05.17 | 08:56

21
Ти,честно,си МЕГА дебилен и прост! Чудя се как е възможно да съществуват хора като теб! Според теб,ако са знаели,че ще се задушат,щели ли са да останат в колата?!?!??? И,ОЧЕВИДНО,не са искали родителите им да знаят,затова не са били вкъщи на печката!! Не пиши да се излагаш,че единственото,което правиш е да срамиш паметта на децата!!!
;]

2011.11.23 | 14:15

12
emi sktrili sa se tam za da se usamotqt nali sa imali vrazka.na tam otivat ne6tata. btv NEKA PO4IVAT V MIR...
дядо Тошко

2015.01.05 | 17:53

20
към автора, Десислава Станева Г-жа Станева, Вас майка ли Ви е раждала? Вашите безпредметни акценти в репортажа очерняват паметта на децата. Бог да Ви е съдя. дядо Тошко, дядо на Маринела. Русия, гр. Воронеж
Свилен

2011.11.23 | 14:17

13
Какво дириш във Воронеж? Тука роднини нямаш ли?
dimana

2015.01.05 | 17:53

19
Как може 2 деца да починат, а вие да пускате подобни коментари. Каквито и да са децата - умни, тъпи.. никой не заслужава да умре по такъв начин, камо ли на такива години.. никога няма да знаем, дали щяха да променят нещо в живота си, имаха толкова път пред себе си. Знам кое е момчето, учеше в един клас със сестра ми, детето беше добр, каквото и да е правил е вредил на себе си не на останалит, но какви сте вие, че да съдите по този начин ?! Ако някой ваш роднина или приятел почине, недай боже, щяхте ли да мислите, колко е умен, с кого спи и т.н .. Засрамете се!!

2012.10.15 | 13:02

18
Az go poznavah momicheto, beshe v susedniq klas, ama izobshto ne beshe ot uchenolubivite ami obratnoto, beshe ot teq tupite kifli i bqgashe ot chasove i se grimirashe kato prostututka. tva nali nqma znachenie, da pochiva v mir ama tezi ot vesnika lujat
Самуил

2012.10.15 | 13:02

17
Айдее изкарайте момчето наркоман щото пушил марихуана от време на време. Простотия и селяния в тая кочина българска.
tt

2011.11.22 | 20:10

2
mi kakav da e...toq ako mi e sin 6te go spukam ot boi...

2011.12.01 | 13:30

16
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облеклоwww.sportnamedicina.com При поръчка от официалната фейсбук страница на McDavid http://www.facebook.com/sportnamedicina Отстъпка на цените от 15 до 30% от цените на официалниа уеб сайт http://sportnamedicina.com
.

2011.11.24 | 21:01

15
tova che sa imali vruzka e pulna glupost, az q poznavah muri, tq opredelno ne beshe ot nay umnite i nay veroyatnoo ne go e znaela tova za gazovete. za momcheto nz ...no sus sigurnost nqmaha lubovna vruzka, kamo li da se samoubiqt haha kakvi gluposti pishe po vestnicite...
С.

2011.11.24 | 21:01

14
"..била племеница на втория баща на момчето"....?! Хлъц... Каква роднинска връзка са имали?! Жертвите са толкова братовчеди помежду си, колкото аз съм вуйчо на Десислава Станева - авторката на статията. На тази възраст задължително всички сме се мислили за неразбрани. Приемам самоубийството по такива поводи като липса на здрав разсъдък. Инак жалко за двата зелени живота.
astera

2011.11.23 | 14:14

11
6to za xora ste vie kakvi sa tezi komentari kakvo e tova bezsarde4ie ot vas jalko samo za decata,laka im prast

Добави коментар

Водещи новини