Проверяват полицай за стрелба след скандал на АМ "Хемус"

  • 14 март 2016 17:18

  • 2185
  • 2
Проверяват полицай за стрелба след скандал на АМ "Хемус"
© Novini.bg

Полицай от ОД на МВР-Шумен подаде сигнал, че е засичан и блъснат от "Пежо 508" по магистрала "Хемус", а след това шофьорът на френското возило обяви, че по него е стреляно.

Инцидентът станал след 19 часа в неделя в района на Провадия. Директорът на шуменската полиция старши комисар Ялчън Расим е разпоредил проверка на случая, пише Труд. Полицаят пътувал със "Фолксваген Голф" в почивния си ден и се прибирал от Варна към Шумен. Подал сигнал първо на тел.112, а след това и на дежурния в полицията, че многократно го засича водач с пежо с варненска регистрация, а малко по-късно колата го блъснала отзад. Същевременно водачът на пежото също подал сигнал и обяснил, че е ударил автомобил, който спрял рязко. Малко по-късно отново се обадил и съобщил, че водачът на ударената кола е стрелял по автомобила му.

За изясняване на случая двете коли били стопирани на пътен възел Каспичан от полицейски служители на РУ-Нови пазар. При първоначален оглед следи от стрелба по колата не са открити. Водачите са тествани за алкохол, наличие не е установено. От двамата са снети обяснения и полицейският служител отрича инцидент със стрелба. Той е носел лично оръжие, което е предал доброволно за експертиза. Работата по изясняване на случая продължава, съобщават от полицейския пресцентър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.27 | 12:09

2
да им се неначуди човек , имат пишки да се стрелят , а немат топки да си защитават убежденията
ак -47

2016.03.24 | 19:28

1
дришльото ,майка му не го научила да НЕ РАЗГОВАРЯ С непознати. жалко че не си е получил ЗАСЛУЖЕНОТО .

Добави коментар

Водещи новини