Мъж подкара колата си на литър ракия, заби се в пътен знак

  • 08 март 2016 13:06

  • 1995
  • 1
Мъж подкара колата си на литър ракия, заби се в пътен знак
© Булфото (архив)

54-годишен мъж от Враца се заби с колата си в пътен знак, след като изпил литър ракия и се качил да кара, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът, който като по чудо се размина без жертви, станал около 16.40 часа в понеделник на булевардите „М. Орозов” и „В. Кънчов” в града, където мъжът вече виждал двойно и се нацелил право в указателните табели край пътя. За щастие неговото „Рено Сценик” спряло в знаците и не успяло да помете никого по пътя си, а когато на мястото пристигнали униформени, установили, че още преди да се стъмни навън, мъжът изпил около 1 литър твърд алкохол. Това било доказано и от дрегера, който едва не се разтопил, когато заковал 3,46 промила алкохол в кръвта на мъжа, пише Новинар.

Същата нощ негов „колега“ от Исперих също се разписа, но с по-скромните 2,15 промила, след като бил спрян за проверка пред казино „Али Баба” в града. Проверката била направена половин час след полунощ и установила, че мъжът е седнал зад волана след солидна почерпка по повод 8 март или поне така обяснил. 40-годишният мъж е задържан и срещу него е образувано незабавно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.08 | 20:42

1
Слаба му е била ракията !Да е пил 60 % ,двойно препечена ,ефекта да е по добър !

Добави коментар

Водещи новини