Имам подозрения кой е убил брат ми, но не мога да кажа нищо, каза сестрата на убития зверски в Атина

  • 04 март 2016 08:47

  • 3942
  • 3
Имам подозрения кой е убил брат ми, но не мога да кажа нищо, каза сестрата на убития зверски в Атина
©

Имам подозрения кой е убил брат ми, но не мога да кажа нищо, тъй като тече разследване.

Това заяви пред бТВ от Гърция сестрата на убития зверски в Атина Иван от Ямбол - Даниела Георгиева.

Припомняме, тялото на Иван бе намерено в четири чувала. Предполага се, че той първо е удушен и после нарязан. 41-годишният българин е имал намерение да се прибира окончателно в България. Скоро е закупил жилище в Ямбол, което обзавел.

В Гърция Иван е живеел с циганка и сина й от предишен брак. Не е имал постоянна работа.Трупът на мъжа бе намерен на 10 февруари в атинския квартал Аспропирго и разпознат вчера по снимка, която по нареждане на прокурор бе публикувана в медиите.

Сестрата на Иван – Даниела, живее в Атина и е омъжена за гръцки полицай. Научила за убийството на брат си от зловещите снимки на трупа в медиите, които органите на реда публикували.

Два дни преди трагедията той бил в Ямбол за няколко дни. „Брат ми не е имал врагове никога. Не мога да кажа, моите подозрения, които имам в момента, са към определен човек, но ще ги кажа само когато има обявление от полицията”, категорична бе сестрата на Иван.

По думите на неговия приятел Миро Георгиев пък убитият е имал собствен бизнес с телефони. Два дни преди да бъде убит си бил в Ямбол. Карал се с някого по телефона, сподели Миро.

Сестра на Иван уточнява, че той е имал магазин в Гърция и е работил в офиса на адвокат.

Последвайте канала на

3942 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.05 | 03:13

3
Какви подозрения бе ?! Всичко е ясно ! ТИКВАТА е главния виновник , а циганин е прекия изпълнител ! И двамата бързо при Бирата !

2016.03.04 | 15:55

2
ХХАхахха много си прост,прост си като оня простак и малоумник курветината Сидеров! От едно лайно са ви правили всичките боклуци атака....нещастник.

2016.03.04 | 15:20

1
наркотици или циганската мафия?

Добави коментар

Водещи новини