Пребити шофьори: По пътищата цари анархия

  • 29 февруари 2016 07:42

  • 1959
  • 5
Пребити шофьори: По пътищата цари анархия
©

Двама шофьори, бити на пътя, разказаха пред бТВ какво се е случило известно време след инцидентите с тях.

„На магистралата при изпреварване, кола, която ми присветваше и искаше да ме изпревари, но нямаше как това да стане преди да си завършва маневрата за преминаване в другото платно, кара известно време с мен. Шофьорът й ми правеше знаци и беше видимо ядосан. Опитах варианта да го заобиколя, минавайки в аварийната лента, но той застана пред мен и започна да намалява, накрая ме засече. Той спря пред мен и ми се нахвърли. Започна да ме удря и в един момент аз успях да вдигнах стъклото. Започна да блъска по колата и ми счупи огледалото. Размина ми се със сцепена устна, защото отсреща имаше паркирана полицейска кола. Агресивният господин бе открит. Делото се точи 3 години. В крайна сметка го осъдиха на 3 месеца пробация и той не обжалва. Полицията, която бе на пътя ми помогна. Това разказа Георги Пауновски.

Стефан Димитров, който също е пострадал на пътя разказа, че на излизане от неговото село и пътуване по главния път ги засича автомобил. „Пребиха ни някакви господа. После бяхме арестувани. Наскоро ни извикаха да направим психотест. Ясни са хората, които ни биха, но никой не ни дава информация какво се случва. Що се отнася до случая на Околовръстното- чудя се как тези хора бяха прибрани толкова бързо”, заяви още той.

Пауновски коментира, че нищо не се е променило по пътищата ни. „Цари анархия. Виждаш нещо по телевизията или „Фейсбук”, но няма реални действия, няма санкции”, каза още той.

„Не съм учуден, мисля, че всеки ден има подобни истории”, заяви Димитров за биячите от Околовръстното шосе на София.
 

Последвайте канала на

Калина Христова
1959 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ха ха

2016.03.03 | 19:22

3
Има много улигофрени по пътищата които немогат да карат и за това ги побиват малко

2016.03.03 | 19:22

5
Най-вероятно ти си такъв Улигофрен неграмотен дето и правилника не си чел, защото четенето ти причинява болка.

2016.03.03 | 19:22

4
Олигофрен се пише, говедо тъпо.

2016.03.01 | 06:38

1
Тъпо жалко тъпично получовече, ти защо си мислиш че си по? Или комплексите са ти много или си жалък Улигофрен или и двете.
yh

2016.03.01 | 19:08

2
беззаконието не е само по шосетата беззаконие е и в съда, офиси на фирми, работни места, молове и т. н. правителството е безсилно да се справи с анархията . но важното е 4е е стабилно

Добави коментар

Водещи новини