Шофьор блъсна пешеходка в Стара Загора и избяга

  • 26 февруари 2016 14:21

  • 1271
  • 0
Шофьор блъсна пешеходка в Стара Загора и избяга
© Novini.bg

Неизвестeн шофьор удари пешеходка в Стара Загора и избяга. Това е втори подобен случай през последния месец. Инцидентът е станал в четвъртък около 21,40 часа на кръстовището между ул."Братя Жекови" и бул. "Митрополит Методи Кусев".

50-годишна жена е пресичала булеварда, когато неизвестен шофьор я блъска при опит да завие наляво по същата улица, след което напуска местопроизшествието. За съжаление и в този случай пострадалата не е успяла да види дори марката на автомобила, нито номера. Жената е ударена с предната лява част на автомобила. Тя е получила комоцио, има травма на главата, охлузвания и натъртвания на лява ръка. Настанена за лечение в Университетска болница в Стара Загора, без опасност за живота.

При подобен инцидент на 11 февруари бяха пометени две сестри на пешеходна пътека край автогарата в Стара Загора. При катастрофата тогава загина 64-годишната Недка Ж., като шофьорът също избяга без дори да намали, а полицията продължава да търси очевидци, които могат да помогнат за намирането на виновника.

Последвайте канала на

Калина Христова
1271 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини