Ботьо Ботев: Ще има ръст на въоръжените обири

  • 23 февруари 2016 07:40

  • 3541
  • 4
Ботьо Ботев: Ще има ръст на въоръжените обири
©

От вчерашния обир могат да се направят няколко извода. Говорим за наглост и бруталност. На такова място, ако имаше един случаен автомобил, който да подаде сигнал, обирджиите щяха да бъдат блокирани и да останат в капан. Не могат да се правят изводи в една такава ситуация.

Това каза пред камерите на БТВ Ботьо Ботев, бивш шеф на отдел "Убийства" в МВР. Трябва да говорим за психологическата характеристика на извършителите. Нещата имат малко по-друг аспект. Не трябва да говорим за такива случаи, защото пречим на разследването. Много е възможно да е имало информатор. За тези хора могат да се направят много изводи. този грабеж се отличава твърде много от предишните. Тези хора са нагли и брутални. Те са прекалено опасни и за бъдеще. Вчера се размина без жертви, но занапред може и да има. Убеден съм, че тези случаи ще ескалират. Задължително е и обществеността да се ангажира, категоричен беше Ботев.

Той коментира и заплахите срещу Бойко Борисов и Делян Пеевски. Всеки един такъв сигнал трябва да се отработва, независимо към кой е отправен. Дали това е шега, дали това е сигнал от някакъв психопат, няма значение. Сигналите трябва да се проверят, за да се предотвратят евентуални покушения, каза още бившият полицейски шеф.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3541 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пън

2016.06.28 | 16:17

4
При това МВР има ръст на въоръжени и невъоръжени грабежи,убийства и самоубийства ,и при това управление -кражби и агресия,дългове-външни и вътрешни...
ax

2016.02.28 | 15:51

3
za6to mediite produljavat da kanjat Botyo za komentari pri polojenie 4e toi njama nito edno ubiistvo????

2016.02.28 | 15:50

2
Поредният празноглав плямпаджия,който не е разкрил нито едно знаково убийство.

2016.02.28 | 15:50

1
А, оръжие за обикновените хора няма!

Добави коментар

Водещи новини