ТИР блъсна дядо в Полски Тръмбеш

  • 16 февруари 2016 11:32

  • 989
  • 0
ТИР блъсна дядо в Полски Тръмбеш
©

70-годишен мъж от с. Масларево пострада при пътен инцидент на пътя Плевен – Русе, в района на разклона за с. Масларево. Произшествието е станало около 12,40 часа в понеделник.

По първоначална информация лек автомобил "Фиат Пунто", управляван от 70-годишния А. А. от с. Масларево, движещ се по направление Бяла - Плевен навлязъл в лентата за насрещно движение при изпреварване и се блъснал в товарен автомобил "Волво", с прикачено полуремарке. 41-годишния И. С. от Белене, който шофирал товарния автомобил, не успял да спре веднага и тежкото возило влачило кората около 30 метра.

В резултат на това е пострадал водачът на лекия автомобил. Той е настанен за лечение във великотърновската болница с данни за фрактура на черепа и с опасност за живота.

Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. На двамата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая в РУ – Полски Тръмбеш е започнато досъдебно производство

Последвайте канала на

Нора Виткова
989 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини