Бургаски дилър хапе полицай заради пликче пико

  • 11 февруари 2016 12:23

  • 1438
  • 0
Бургаски дилър хапе полицай заради пликче пико
© Булфото/Архив

31-годишен наркодилър от Бургас ухапа жестоко полицай по ръката, при опит служителят на МВР да конфискува пликче пико. Наркотикът бил открит при претърсване в дома на Г.В. в бургаския к-с „Славейков“.

Когато полицаят взел пликчето със синтетична дрога, криминално проявеният бургазлия опитал да го изтръгне със сила от ръцете му и след като не успял, захапал ръката на полицая. Наложило се униформеният да бъде откаран до болницата за оказване на медицинкса помощ.

Екшънът с 31-годишния дилър започнал около 1 часа през нощта на 10 февруари, когато патрул от Пето РУП спрял за проверка лек автомобил "Сеат Толедо" до бл.31 в к-с „Изгрев“. Зад волана бил именно аресивният Г.В., а с него се придвижвали още трима мъже на възраст 28, 31 и 38 г.

В колата полицаите намерили две пликчета екстази и марихуана, но освен дрогата били открити и множество инструменти за извършване на взломни кражби. Едва тогава последвало и претърсване в дома на Г.В. в бл.20. в "Славейков".Тримата мъже са задържани за денонощие, работата по случая продължава

Последвайте канала на

1438 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини