Адвокат на момичето, което беше насилено от Иван Евстатиев: Тя е била девствена преди срещата с него

  • 09 февруари 2016 07:57

  • 4093
  • 0
Адвокат на момичето, което беше насилено от Иван Евстатиев: Тя е била девствена преди срещата с него
©

Семейството е в добро здравословно състояние, но в много лошо психическо състояние. Момичето все още ходи на психолог. Тя и нейните родители не могат да се възстановят. Цялото семейство е в стрес. Непрекъснато се страхуват и ходят на психотерапевт.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия адвокат Атанас Димитров, който защитава интересите на семейството на момичето, което беше насилено от бившия кмет на Стрелча и Пазарджик Иван Евстатиев. Момичето не разказва много. След като г-н Евстатиев я изхвърля от джипа, тя е изпаднала в ступор. Не е могла да си спомни телефоните на майка си и баща си. Разказвала е несвързани и откъслечни неща. Колегите полицаи са работили повече от 8 часа, за да разберат какво точно се е случило. Момичето е отишло при Иван Евстатиев, защото му е имала доверие. Той е бил работодател на майка й. Тя му е вярвала. Евстатиев я е поканил горе на сокче. Обяснявал й е, че ще й помогне да влезе да следва право, защото има много връзки. Това е била мечтата на момичето. Да стане правист, разкри адвокатът.

Как се е стигнало до пиенето на алкохол, не мога да кажа. Момичето никога не е употребявала спиртни напитки. Евстатиев се възползва от нейното безпомощно състояние. Има експертиза, която доказва, че момичето е било девствено. Това е категорично. Иван Евстатиев се е обаждал неколкократно на родителите на детето. Семейството заяви, че не иска мръсните пари на Евстатиев. Те искат възмездие. Аз не вярвам, че Иван Евстатиев е толкова тежко болен, завърши Димитров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4093 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини