Навлязъл в насрещното ТИР причинил катастрофата с българи в Македония

  • 04 февруари 2016 14:25

  • 2781
  • 4
Навлязъл в насрещното ТИР причинил катастрофата с българи в Македония
© Архив

Товарен автомобил, навлязъл в насрещната лента за движение, е станал причина за катастрофата с българи в Македония. Това каза пред БТА шофьорът на автобуса Любомир Лазаров /38 г./ от дупнишкото с. Слатино.

Той е управлявал автобуса на дупнишката фирма "Мегатранс", който се преобърна в дере на 2 февруари по пътя между Ранковци и Крива паланка в Македония.

"Това е тесен участък. Забелязах, че идващият срещу мен ТИР е частично в моето платно. Имах чувството, че се разминавам с него на четири пръста разстояние. Инстинктивно завих в дясно. В този момент задната част на автобуса пропадна в канавката. Опитах да го изкарам отново на платното, но автобусът тръгна надолу", разказа Лазаров. След като той изпуснал управлението, автобусът се преобърнал в дерето.

Шофьорът на автобуса бе категоричен, че той е бил в изправност. Лазаров каза още, че познава добре пътя, защото е минавал от там стотици пъти.

Собственикът на дупнишката фирма "Мегатранс" Кирил Илков днес не беше в офиса на фирмата си в с. Червен брег, община Дупница. Негови колеги съобщиха, че спешно е заминал за Крива паланка по повод на инцидента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2781 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ВАЖНО

2016.03.11 | 12:29

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Веселин Василев

2016.03.11 | 12:30

4
Изчезвай бе кретен.
ХХХ

2016.03.11 | 12:30

3
ХАПЧЕТАТА БРЕ ПЕДРОООООО.........ПАК ГИ СПРЯ........
Веселин Василев

2016.03.11 | 12:29

1
Нали нищо не помнеше.Как така изведнъж си "спомни" че срещу него е идвал тир.

Добави коментар

Водещи новини