Кола се блъсна в дърво на главния път Бяла – Русе

  • 28 януари 2016 14:13

  • 1440
  • 1
Кола се блъсна в дърво на главния път Бяла – Русе
© Булфото

Инцидентът е станал днес по обед. В 12:32 часа е постъпило обаждане, че лек автомобил с русенска регистрация се е ударил в крайпътно дърво в района след разклона за село Тръстеник, в посока към град Русе. Веднага към местопроизшествието са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ, съобщиха от ОД на МВР-Русе.

Според първоначалната информация, лек автомобил „Пежо 106”, при движение на прав участък с наклон при спускане, е напуснал пътя вдясно по посоката си на движение и се е блъснал в дърво.

66-годишен мъж и 16-годишно момиче, които са били в колата, са отведени от екипа на спешна помощ в болницата. На местопроизшествието има екип на Районно управление – Две могили.

Причините и обстоятелствата, довели до възникване на катастрофата се изясняват. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група на полицията.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.29 | 17:08

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини