Полицията разби бандата на Русия, Пацо и Кюнеца

  • 22 януари 2016 13:57

  • 2382
  • 2
Полицията разби бандата на Русия, Пацо и Кюнеца
©

Полицията разби банда, занимавала се с кражби и телефонни измами. В сряда след подаден сигнал полицаите в Горна Оярховица задържали известните местни бандити Х.Г. – Русия и М.Л. Двамата извършили взломна кражба на моторен трион и 20 кг. медна скрап от мазе.

По време на разследването станало ясно, че арестуваните са участвали и в телефонна измама. На 21 декември миналата година в съучастие с аверите си П.И. – Пацо, М.Н. – Кюнеца и В.Н., те задигнали 1500 лв. от 79-годишен старец от троянското село Калеица. Измамата била по сценарий, пари за операция на близък на дядото, поразен от токов удар.

От полицията вчера съобщиха, че продължава работата по документиране на цялостната дейност на групата за извършени престъпления против собствеността и телефонни измами на територията на областите Велико Търново, Русе, Ловеч и Варна.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2382 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.23 | 03:20

2
Защо ни занимават само с кокошкари а не вземат да се занимават с организираната престъпност и мафията. Явно има заповед да не се закачат
ВАЖНО!

2016.01.22 | 20:53

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини