Тодор от Враца редовно ходел на прегледи при кардиолог, мистерия и с телефона му (обновена)

  • 21 януари 2016 18:54

  • 12524
  • 12
Тодор от Враца редовно ходел на прегледи при кардиолог, мистерия и с телефона му (обновена)
© Булфото

Повече от десет направления за преглед при кардиолог е издал личният лекар на Тодор от Враца в период от няколко години.

За повечето от тях липсва върнат амбулаторен лист обратно при общопрактикуващия доктор, съобщава "Зов нюз". Няколко от прегледите са били проведени в Националната кардиологична болница или по-известна като Трета градска болница. Източници твърдят, че именно там е била поставена диагноза за ритъмни нарушения, както и за други допълнителни заболявания на сърцето. Нещо повече. Стана известен и факт, за който обществеността във Враца не е осведомена още. При единия от тестовете има данни за прекомерна употреба на енергийни напитки, разкриват още от изданието.

Братът на починалия Тодор Йорданов подозира, че разследващите са включвали телефона му, съобщава Конкурент. Според него органите на разследването са търсели нещо в телефона на брат му, но и самият той не е сигурен какво точно е това. Близките на момчето обаче са притеснени, че разследването по случая може да бъде осуетено.Ивайло разбира за намесата в телефона на брат си, след като установява, че профилът му във Фейсбук е активен. След смъртта на момчето близките му деактивират акаунта в социалната мрежа. Няколко дни по-късно обаче той отново е активен. Ивайло обяснява това, че се е случило най-вероятно, след като някой е влязъл във Фейсбук през мобилното устройство на Тодор, което се намира в полицията.

„Защо сега номерът дава сигнал свободно и какво търсят там? Опитват по всички начини да намерят каквото и да е ми се струва, което на кой ли ще е от полза", написа Ивайло в профила си във Фейсбук. Приятелите и близките на починалия Тодор са гневни и от факта, че двамата братя Иван и Десислав Дамянови ще обжалват и мярката си за неотклонение „домашен арест" с настояване да им бъде наложена по-лека такава. „Нека съдията да помисли - щеше ли брат ми да умре в същия ден и час, ако не бяха ударите им", написа братът Ивайло в профила си във Фейсбук. Преди дни приятелката на починалия младеж се изказа, че нападките срещу тях не спират и във връзка с това този вечер отново излизат на протест във Враца. Грета е категорична, че ще докажат пред обществото, че не няма да се откажат да търсят истината.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12524 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Aaaaa

2016.03.16 | 11:24

11
Убийци,Убийци ,Убийци .И ако с тяхните деца се случи това и те ходят на училище ,нали? мръсна страна Гнусни управници и на тях ще им се види краят бъди там виж и после ми кажи кой е прав и кой е крив бе кретен. Убийците на свобода а жена за два лева в затвора ще лежи ако това се случи в Гърция вече щеше да ома разпнати на главния площад .Вие кви сте бе Българи или ? Каде ви е единението което правило силата ?

2016.03.16 | 11:24

12
седи си в гърция и го д...й на гръцките сссигани...

2016.03.16 | 11:23

10
Каквото и 'вина' на момчето да изкарат, това не променя факта, че е бил бит жестоко от двамата копои

2016.02.24 | 00:10

9
NA RAZSLEDVASCHTITE TOVA IM E RABOTATA MOMCHE DA PROVERQT VSICHKO NALI ISKATE SPRAVEDLIVOST?DA BI MIRNO SEDQLO TVOETO BOLNO BRATLE DA E JIVO SEGA.
юлия

2016.02.24 | 00:10

8
ако не бяха го били нямаше да умре да си носят последствията

2016.02.24 | 00:10

7
ама патко загубена ако някой ти скочи да те бие няма ли да се защитиш ???били го били !!! родителите му искат със смъртта му да си оправят положението .
Гост

2016.02.24 | 00:10

6
„Нека съдията да помисли - щеше ли брат ми да умре в същия ден и час, ако не бяха ударите им", написа братът Ивайло в профила си във Фейсбук. Братле !!! Кажи честно !!! Ако ти пресичаш и някой слезе от кола с бокс в ръка и започне да размахва юмруци наляво и на дясно , ти какво ще правиш ??? Отговори ми честно !!!
ТАЯ ДЕТО ИЗЛЪГА ЗА БОКСА

2016.02.01 | 21:20

2
Грета е категорична, че ще докажат пред обществото, че не няма да се откажат да търсят истината.
коко

2016.02.07 | 00:41

5
по добре ли е двама човека да стоят затворени за нещо за което не са направили , а то е ,, убили ,, били са му два шамара на скачащото гъзе и е станало каквото е станало... ?????????????????????????????????????????????????? моля някой да ми каже !!!!

2016.02.04 | 12:39

4
Спрях да чета съчиненията на пресата от седмица, както и този сайт вече блокирам.

2016.02.01 | 21:20

3
Да, така им викат. Викат им още ПИТБУЛ, РЕД БУЛ, ШАРК... Явно не си ги пробвал- Опитай - особено са яки в комбинация с алкохол ...
gj

2016.01.23 | 11:15

1
Така ли им викат вече-"енергийни"

Добави коментар

Водещи новини