Пипнаха младеж с наркотици

  • 14 ноември 2011 14:01

  • 1933
  • 0
Пипнаха младеж с наркотици
© Булфото

При специализирана акция полицията в Търговище задържа 20-годишния С.С. от Омуртаг за притежание на наркотици. Младият мъж е спрян за проверка на автогарата в областния град, съобщават от ОД на МВР.

След извършен личен обиск в С.С. са били намерени, иззети и тествани с полеви тест: 9 броя полиетиленови пакетчета с размери 7,5 на 4 см, 9 полиетиленови пакетчета с размери 2 на 1 см, 2 полиетиленови топчета с диаметър 1,5 см, една цигара - всички съдържащи марихуана. Открити са още едно пакетче, съдържащо 4 семена от марихуана, като и 2 пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Полицията е намерила и три мобилни апарата, 100 лв. в банкноти, SIM-карта и хартийки за цигари марка "ОСВ".

С.С. е задържан в Районното управление на полицията в Търговище на основание чл. 63, ал.1, т. 1 от Закона за МВР. Той не е познат на органите на реда. Предполага се, че откритите наркотични вещества са предназначени за продажба, допълниха от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

1933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини