Две катастрофи затвориха пътя Горна Оряховица-Арбанаси

  • 04 януари 2016 10:35

  • 1039
  • 0
Две катастрофи затвориха пътя Горна Оряховица-Арбанаси
© Булфото

Затворен за движение е пътят Горна Оряховица - Арбанаси заради два пътни инцидента, съобщиха от ОД на МВР във Велико Търново. Няма данни за пострадали хора. Във Великотърновска област 47 снегопочистващи машини участват в почистването на пътищата, съобщиха от Областното пътно управление. Снежната покривка е между 15 и 20 сантиметра.

Движението се осъществява при зимни условия. В областния център Велико Търново са разчистени всички основни улици, съобщиха от пресцентъра на общината. Около 20 снегопочистващи автомобила почистват улиците и в крайните квартали. Осигурен е достъп до сградите на училища, детски градини и социални институции.

Нормално се осъществява продоволствието и учебният процес.

Разпръснати са над 220 тона пясъчно - солна смес. Над 60 души почистват спирките на обществения транспорт, алеите в парковете и обществените стълбища, уточниха от администрацията. От там напомнят, че собствениците, наемателите и ползвателите на жилищни, офис сгради и магазини са длъжни да почистват прилежащите си тротоарни площи.

Отговорност за почистването на четвъртокласната общинска пътна мрежа носят кметовете и кметските наместници на територията на общината. До момента няма сигнали за населени населени места без електричество и вода.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1039 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини