Методи Андреев: Русия и Израел имат пръст в Катуница

  • 13 ноември 2011 15:01

  • 11552
  • 38
Методи Андреев: Русия и Израел имат пръст в Катуница
©

Бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев допусна чуждестранна намеса в насаждането на междуетническо напрежение, свързано с печалните събития в пловдивското село Катуница от края на месец септември тази година. Като основни външни "играчи" той посочи Русия и Израел.

"Кое е най-ценното нещо, което е останало в България?", попита Андреев и отговори сам: "Етническото спокойствие". Той обърна внимание, че държавата ни е сред малкото на Балканите, в които няма конфликти въз основа на произхода на населението. "Това прави България привлекателна за инвестиции, което не се харесва на всички", уточни пред TV7 Методи Андреев.

В този ред на мисли той попита: "Защо никой не обръща внимание на публикациите, в които се разкриват близки взаимоотношения на ромските босове с хора на руските служби?". Методи Андреев обърна внимание, че Израел също следи отблизо случващото се у нас.

Отношение по темата взе и емблематичният спортен журналист Георги Атанасов, който потвърди, че по време на българо-циганските вълнения у нас агитката на "Зенит" (Санкт Петербург) - любим клуб на президента Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, е издигнала огромен транспарант по време на футболен мач, гласяща "България за българите". "Не твърдя, че това е израз на руска намеса във вътрешните ни дела, но го допускам", лаконичен бе Атанасов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
11552 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Az

2013.10.02 | 22:45

38
Политически труп дава интервю нашмъркан ! Няма ли някаква медия на 4-ти километър, да публикува глупостите на нездравомислещи ерлементарни куфражисти като този идиот !
Prakash

2013.07.25 | 13:57

37
That's a shrewd answer to a tricky quetoisn
Akmal

2013.07.23 | 17:04

36
People noarmlly pay me for this and you are giving it away!
Javier

2013.07.22 | 16:41

35
This weibste makes things hella easy.
Maria

2013.07.19 | 02:25

34
A wonderful job. Super helpful infomration.

2011.11.15 | 14:20

33
Dear eskimos, seems like if you find your pants wet, you will blame U.S. Not that I exempt Mr. Metodi Andreev's opinion.He might be right about Russia, because Russia like to pup
rrrrrrrrr

2011.11.14 | 20:13

30
USA is a race of degenerates and debils. Еи SS ти ако смяташ че не си от един народ с руснаците явно си някой резняк,или се мислиш за американец,а?? Ти си негър бе брато,мамати да еба пършива.С кухата си тиква явно смяташ че на руснаците или израелците само това им е работата,да дойдат тука и да се занимават с циганите.Само да ти кажа че навсякъде където сега има етнически противопоставяния са се намесили и виновни американците,и за последните 20 години това е потвърдено многократно.Не руснаците атакуваха белград защото хората искаха да си запазят територийте,нито пък навлязоха в ирак,или либия.така че не говори глупости,защото утре като решът резняците и мангалите да отцепят родопите,а ние решиме да се опълчиме тогава "братята" ни американци където им лижете гъзовете такива като тебе,първи ще ни засипят с бомби,щото разбираш ли сме били етнически нетолерантни,ама това не им пречи да си тепат маймуните в америка.А тебе после като ти се изредят 30 резани карабини тогава друга песен ще запееш.
ss

2011.11.15 | 14:19

32
Като гледам коментарите направо се плаша ! Много заблудени хорица ама много . Колкото до твърденията на г-н Андреев не само ,че не са верни ами са много малка част от истината ! На промитите мозъци ,които твърдят , че сме "братя" с руснаците ще им кажа да си отворят google и да напишат ген Иван Колев да прочетат или гледат и тогава да видим дали ще са на това мнение !!!

2011.11.14 | 20:13

31
Бобо , Цвъко и Мончо бих ги изгонил от страната ! Не заслужават да се разпореждат с живота на клетите ни сънародници , за да облагодетелстват европейските лидери които са наложили диктатурата си над нас , докато ние продължаваме да търпим подигравките на близки и далечни народи , че 22 години не смеем да се опълчим на мутрите ... "Свобода или смърт" са казвали някога истинските патриоти !!!
AJ4A

2011.11.14 | 20:11

29
Какво общо има руския народ с руската управляваща върхушка, доминирана от две нечовекоподобни невзрачни създания с прякори Долче и Габана???? Руската политика, водена от примитиви от миналото има за цел да "сложи ръка" върху Балканите и именно с такава цел Кремъл инкогнито си реди пъзела на Балканите!!!! Кой създаде настоящата политическа класа в България, която управлява вече 67 години и държи в бедност и мизерия целия български народ???? Кой даваше по половин милиард неофициални помощи на България в лицето на комунистическата партия??? Кой бе идеолога на одържавяването и национализирането от бившите собственици и раздържавяването и харизването на "народната" собственост в полза на близки до КПСС БКП и Кремъл световно неизвестни олигофрени, наречени бизнес-елит???? Тези, коиот се правят на големи Българи, да се правят с дела, а не само с думи и писания по форумите, че се съмнявам, че въобще имат някакво образование, че въобще притежават някакви специални умения, а за мен човек, който няма образование, няма "занаят" не е Българин, а е чиста проба ........ болшевик-пролетарий!!! Тези, които псуват Америка или са толкова неграмотни и некадърни, че не виждат и не биха могли да видят себе си в демократични условия при доминация на закона, или са чиста проба болшевишки мекерета - N-то поколение пролетарии, непритежаващи нищо друго освен силата на двете си ръце!!! На всеки "философ" бих казал - отиди и виж с очите си .......... къде е по-хубаво - на Rodeo Drive или на Червения площад, в Кадилак или в Москвич, на Боинг Дриймлайнър или на ТУ, в цивилизован свят с 3-4 хиляди долара заплата или в света на "пияните сенки" с парче сланина и шише водка в мухлясалата квартира!!!!! The Choice Is Yours!!!!
inferno

2011.11.14 | 19:25

27
Абе ти или си тъп или много прост,аз имам висше икономическо образование,но не е в това въпроса,сигурно през последните години когато се сключваха сделките ощетяващи българия пак комунистите ти бяха виновни а? Да не би малоумната сделка на Милен велчев я направиха комунистите,или горите на симеон ги върнаха комунистите,дане би иван костов или софиянски са комунисти,а? Да не би те да продадоха авиопревозвача ни за 1 долар,или кремиковци??? Да не би сегашниоят ни некадърен премиер да е комунист,преди да пишеш глупости вземи влез в реалноста,подлога смотана,и къде го видя това равенство в закона бе??? Че сега при родната ни демокрация всеки накраднал се може да се измъкне срещу пари на свобода,това ли ти е демокрацията? Явно коренът на проблемът ти се крие някъде другаде,явно или баща ти или дядоти са били някакви престъпници и са ги опукали в белене и сега си гпо връщаш на комунистите а?? Тъп си като ръб,моето момче,огледай се в реалноста около теб и тогава пиши.
Ragnarok

2011.11.14 | 16:29

19
Абе тоя е много прост бе! Зенит били издигнали транспарант че България била за Българите!!!! Ами за кого да е бе подлого смотана? Кой каквото и да разправя Руснаците и Българите са братя славяни,ако разчитаме на господин Андреев да ни оправи външната политика,сигурно на беизболен американски мач ще пише че Българияв е за циганите.То за тех това би им харесало.
сайдер

2011.11.14 | 20:11

28
"Руснаците и Българите са братя славяни". Грешиш, прочети малко повече по въпроса и не повтаряй комунистически глупости.
Руснаците защо не ни защитиха на Берлинския конгре

2011.11.14 | 16:07

7
Руснаците защо не ни защитиха на Берлинския конгрес, а разрешиха без "бой" на Западна Европа да ни раздели на 6 части? Руснаците винаги са ни ИЗПОЛЗВАЛИ! Ние сме малка държавица и повечето руснаци дори не знаят столицата ни :D

Добави коментар

Водещи новини