Тежка катастрофа на околовръстното в Пловдив

  • 24 декември 2015 14:52

  • 3287
  • 1
Тежка катастрофа на околовръстното в Пловдив
© Булфото (архив)

Тежка катастрофа е станала на околовръстния път в Пловдив.

Две коли са се блъснали днес по обяд до магазин Джъмбо. Жълт автомобил Рено се е движил от магистралата посока Пловдив, а другият – голф в обратното движение, съобщава TNS.bg. „Този пред мен наби рязко спирачки, аз също спрях рязко, но колата ми занесе и навлезе в насрещното. Така се стигна до тази ситуация”, сподели шофьорът на жълтия автомобил, който призна вината си.

При инцидента са ранени трима души. Двете момчета, пътували в бялата кола, която от удара е излязла от пътя, и спътник от реното. И на тримата беше оказана лекарска помощ от спешните медици. По-тежко пострадал е спътникът на шофьора от жълт автомобил, който е спял преди удара.

„Добре съм, добре съм, като се развикаха се стреснах и стегнах, това ме опази”, разказва пострадалият от реното. Той е ранен е в областта на главата, но е контактен. Другите двама също са в съзнание, но бяха откарани с линейка в болница.

На място има екип на Пътна полиция, който тепърва ще прави оглед на произшествието. Материалните щети са сериозни и при двата автомобила.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.25 | 08:59

1
Малоумници, не е трябвало да им оказват никаква помощ...

Добави коментар

Водещи новини