Тежка катастрофа между ТИР и камион за пътна поддръжка на входа на Варна (обновена)

  • 19 декември 2015 17:21

  • 3850
  • 2
Тежка катастрофа между ТИР и камион за пътна поддръжка на входа на Варна (обновена)
© Булфото/Архив

Изключително тежка катастрофа е възникнала на входа на Варна, съобщи "Петел". В момента към мястото на инцидента пътуват линейки и пожарна.

Жестоката катастрофа на магистралата е между ТИР и камион на една от фирмите за пътно поддържане. По първоначална информация ТИР-ът се е забил в камиона.

35-годишният му водач е получил контузия на лицето и е без опасност за живота, предава Фокус. Движението в района се осъществява с повишено внимание и се извършва само в едната лента. Инцидентът е регистриран в 15:10 часа. Причината за него се изяснява.

Изключително сериозен е бил инцидентът на входа на Варна между камион на фирма за пътна поддръжка и голям микробус

След удара цялата предница на микробуса е смазана до неузнаваемост. На място са пристигнали няколко линейки, патрулни автомобили и тежка техника.В района се е образувало задръстване и движението и до момента е затруднено, съобщи petel.bg.

По информация на "Фокус" товарен автомобил, престояващ в аварийната лента е блъснат от друг товарен автомобил „Ивеко”. В следвствие на инцидента има сериозни материални щети по товарния автомобил „Ивеко”. 35-годишният му водач е получил контузия на лицето и е без опасност за живота.

Последвайте канала на

3850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мимо

2015.12.21 | 07:25

2
Защо сте поставили снимка от ПТП край Враца???...
.

2015.12.21 | 07:25

1
Все има по някой тъпак да каже, че снимката е друга.

Добави коментар

Водещи новини