Младеж чупи полицейски коли в Сливен

  • 14 декември 2015 14:23

  • 3199
  • 0
Младеж чупи полицейски коли в Сливен
© Булфото (архив)

23-годишният Д.Х. от Сливен подлуди местната полиция с поведението си, след като първо подаде сигнал за кражба от дома му, а по-късно тръгна да чупи полицейски автомобили, преди в него да бъде намерен канабис. След всичко това младият мъж трябваше да прекара 24 часа в ареста.

Екшънът се разиграл в нощта срещу неделя. В 2,30 часа след полунощ Д.Х. подал сигнал на тел. 112, че от дома му е извършена кражба на английски лири, евро и левове на обща стойност около 4 хиляди лева. На място пристигнал дежурен полицейски екип, който обаче не установил в жилището да е имало взлом. Тогава униформените помолили мъжа да ги придружи до полицейския участък, където той да бъде разпитан като свидетел и да започне работа по досъдебно производство във връзка със заявената от него кражба. Явно нещо в нощната разходка до полицията не се е харесало на Д.Х., защото на излизане от управлението, някъде към 3,50 часа, мъжът започнал да рита паркирания пред сградата служебен автомобил. След като счупил с ритнит един от задните стопове на колата, Д.Х. започнал да удря и по съседния полицейски автомобил.

Тогава вече той бил задържан от двама полицейски служители и върнат обратно в управлението. При направения там личен обиск на задържания в него са намерени 3 топчета от станиол, съдържащи каналис, твърдят от полицията. Така нервният сливенец се сдобил с две досъдебни производства наведнъж срещу себе си - за унищожаване на полицейската собственост и за притежание на наркотично вещество.

Последвайте канала на

3199 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини