СДВР напомня на столичани за услугата „регистрация на място”

  • 14 декември 2015 13:50

  • 1484
  • 0
СДВР напомня на столичани за услугата „регистрация на място”
©

Във връзка с предстоящата доставка на регистрационни табели за ремаркета и полуремаркета от отдел „Пътна полиция” - СДВР напомнят на собствениците /физически и юридически лица/ на повече от пет от посочените превозни средства, че могат да се възползват от възможността за извършване на административната услуга по регистрация.

За идентификация на превозни средства и/или монтаж на регистрационни табели извън пункта на отдел „Пътна полиция” – СДВР е необходимо да бъдат спазени следните изисквания:

1. Собственици с не по-малко от пет превозни средства за първоначална регистрация, които притежават валиден документ за преминат преглед за техническа изправност.

2. Собственици с не по-малко от пет превозни средства за промяна в регистрацията /регистрирани в страната/, които притежават валиден документ за преминат преглед за техническа изправност.

За да се възползват от административната услуга, собствениците е необходимо да подадат заявление в деловодството /стая 15/ на отдел „Пътна полиция” - СДВР на ул. „Лъчезар Станчев” № 4.

Последвайте канала на

1484 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини