Задържаха трима цигани, заплашвали полицаи в Бургас

  • 10 декември 2015 16:29

  • 2814
  • 2
Задържаха трима цигани, заплашвали полицаи в Бургас
© Булфото

Трима обитатели на бургаския кв. "Победа", които на 8 декември налетяха на бой на униформени служетели на МВР, са били задържани и най-вероятно ще останат зад решетките поне едно денонощие, съобщи МВР.

Около 14.20 ч. в сряда полицейски патрул се е отзовал на сигнал за непоносимо силна музика, която се разнасяла от къщата на ул. "Хан Телериг" 26 в квартала, в който живеят предимно цигани.

Униформените се опитали да вразумят тумбата пияни мъже, но срещнали лют отпор, закани и заплахи. Домакините дори налетели на бой. Един от буйстващите бил задържан, но останалите успели да избягат.

Тяхната самоличност бе изяснена и веднага след инцидента са предприети оперативно-издирвателни действия. Полицаи са забелязани на няколко адреса в "Победа". Уличените в хулигански действия обаче предвидливо не са нощували в домовете си.

В ранния следобед днес обявените за местно издирване Петко И. и Радко М. са се явили в полицията заедно с адвокати. Заедно с тях е бил и друг мъж от тумбата, замесен в скандала. Разследването продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
2814 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
поздрави от сорос и нпо

2016.01.07 | 05:10

2
а бе те щом не са ги е, бали пак е добре.
Боев

2016.01.07 | 05:10

1
Американските полицаи се справят доста по добре с тяхните цегани,от време на време им помагат да гушнат букета.

Добави коментар

Водещи новини