Собственикът на буса от летище София кацна, отведоха го на разпит

  • 03 декември 2015 13:17

  • 7119
  • 6
Собственикът на буса от летище София кацна, отведоха го на разпит
© Булфото

Единият от мъжете, докарали съмнителния бус на летището в София, кацна на българска земя и е отведен за разпити в полицията.

По думите му той е амбулантен търговец. Казва се Арташес Тигранян, на 41 години е, съобщи Нова телевизия. Тигранян е летял със свой приятел - Геворк Геворгян - който обясни пред Нова, че с Арташес Тигранян разбрали за паниката зараду буса на Летище София едва вчера. По думите на Геворгян неговият приятел живее в Белгия, където се занимава с бизнес с козметика. Пътувал е до Брюксел, за да оправи документи, заради които не са го пускали да натовари стоката си на кораб.

Изоставеното превозно средство със съмнителен багаж в него вдигна на крак полиция и пътници на летището във вторник. Според експерти по сигурността има голяма вероятност историята с бомбената заплаха, която изнерви пътници и полиция, да се окаже стрес тест, извършен от терористи, за да бъде изпробвана реакцията на властите у нас при критична ситуация. Ако това е така, според главния секретар на МВР Георги Костов, службите са работили по правилата. Засега виновен за хаоса е пресаташето на летището, която заяви пред медиите, че в белия бус има бомба.

Последвайте канала на

Novini.bg
7119 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
хахах )))

2015.12.20 | 19:26

6
Арменци и джихад.... Защо не вземат да се хвърлят под влака тези антитерористи. Човека е летял, оставил си е колата на летището, а те му я натрошиха, че и багажа му взривиха....
Борко

2015.12.04 | 11:22

5
Да ви еба майката.. Точно стрест тест ще е.. Окървавиха няколко пъти Франция.. Те ще правят стрест тестове, хахха, за нищо не ставате!

2015.12.04 | 11:22

4
Като е възможно да е стрес-тест, що уволниха мацката! Тя го е направила като съвестен гражданин, предупредила е хората! Както между прочем трябва да реагират всички. Или я уволнихте, щото е реагирала съвсем адекватно? На вас такива не ви трябват явно! Глупаци!

2015.12.04 | 11:21

3
Стрес тест... за некадърните ни и осакатени служби за сигурност.
аман от нагло престъпни лични документи

2015.12.04 | 06:28

2
новото което видях последните няколко години ..Декодиране чрез холограми убиици вложени в лична карта на куче и последвали манипулации на кучета с цел убиване на собственика на личната карта..ПОлзват американски сателит и обемно озверяващо холограмно поле срещу кучето при засичане на жертвата...
терористи тренират декодиране на спец служби

2015.12.04 | 06:26

1
да се провери версията за ползване на импланти или холограми за манипулиране на кучето..

Добави коментар

Водещи новини