Футболна врата падна върху ученик в Разлог, той е в кома (обновена)

  • 02 декември 2015 14:13

  • 5667
  • 4
Футболна врата падна върху ученик в Разлог, той е в кома (обновена)
© Булфото

16-годишно момче е пострадало тежко при инцидент в двора на ОУ „Н. Парапунов” в Разлог. Това каза Йони Гатовска, временно изпълняващ длъжността говорител в ОД на МВР- Благоевград пред Фокус.

Инцидентът е станал около 12.00 часа днес по време на час по физическо.

16-годишният Атанас М. застанал на вратата, за да пази по време на футболна среща в часа, съобщава "24 часа". Хванал се е за напречната греда на вратата и тя се стоварила върху главата му. Момчето е изпаднало в кома. То е откарано веднага в Спешния център в Разлог, прегледано е от хирург и е транспортирано за "Пирогов" . Състоянието му е тежко, има сериозна черепно-мозъчна травма и контузия на мозъка.

Наскоро комисия от общината е правила проверка на спортното игрище в двора на училището, но не е установила някакви нарушения. Дадено било предписание да бъде свалена само една табела.

Директорката на училището е в служебна командировка, но веднага след като разбрала за инцидента, е тръгнала към Разлог.

Мая Йорданова
5667 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Niky

2015.12.03 | 10:01

3
Членовете от комисията ва затвора. Защото проверката е напълно фиктивна, отчетено като дейности взети пари, а проверка само на хартия. И съм сигурен, че предписанието е предложено от директорката, за да има следа от "НАПРАВЕНАТА ПРОВЕРКА".
kiro

2015.12.03 | 13:18

4
Не знам и аз вече какви хора са това, да не ги интересува нищо и да cepат там където ядат (образно казано). Защо бе хора, защо е този цинизъм, нихилизъм и омраза? Живеем по най- красивите земи, а в душите ни е грозно.

2015.12.03 | 10:01

2
ТИКВАТАААААА ! Махайте те го тоя кутсуз ! Заради него Господ ни наказва ! Не може с фалшификации бандит да управлява страната !
Да ти пикая на държавата

2015.12.03 | 10:01

1
Буахахха, няма такава смешна държава, само преди 2 години имаше идентичен случай във Велико Търново завършил със смърт. Тръгнаха едни комисии, чудесии и сега пак същата простотия. Бягайте от тая скапана държава ще пукнете както ходите из парка там.

Добави коментар

Водещи новини