Баща наби 12-годишния си син пред съучениците му

  • 02 декември 2015 10:46

  • 2878
  • 4
Баща наби 12-годишния си син пред съучениците му
©

12-годишно дете е било пребито от родител снощи в 19.10 часа, сигнализираха очевидци.

Случката се разиграла пред училище "Христо Ботев" във варненския квартал „Аспарухово”, пише petel.bg. Според информацията, детето е нападнато пред съученици и родители. Ритано е зверски в слабините и главата. Момчето в момента е настанено в болница и е под лекарско наблюдение, а снощи бащата побойник е бил задържан от полицията в „Аспарухово”.

За случая потвърдиха и от пресцентъра на ОД МВР – Варна. От там обаче отрекоха за зверски побой, а по-скоро, че е шамаросал няколко пъти в лицето и тялото детето. По информация на полицията, синът в момента е без сериозни травми и остава под лекарско наблюдение. От пресцентъра нямат данни, че побойникът е бивш полицай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2878 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гост

2015.12.07 | 19:39

4
Точно това е стария метод. Едно време учителите са били със пръчки в клас, а се е разсеяло и пляс. .....И са били хора, сега не можеш да кажеш гък на собственото си дете, което като порасне не те брои за слива, без респект към родители и общество, поколение изпълнено с наглост и простащина!!!!

2015.12.07 | 12:55

3
ужас, горкото дете, в болница, но нямало сериозни наранявания, било нашляпано... ето заради това децата ни няма да растат психически стабилни... тоя баща нямало ли е някой който да го спре?....
Hinova

2015.12.07 | 12:55

2
О, ужас! Горкото дете!..... Абе всички сме яли по някой шамар в детството \\\"за заслуги\\\". И какво от това, ако хлапето си го е изпросило с някоя беля. Проблемът е, че лапетата станаха и много отворени и много глезени, както това, което яде бой, така и тези, които го гледат и коментират. Ама то с галене с перце трудно се става свестен човек. И аз съм яла бой от родителите си, но сега вече на близо 50 години, все още ги обичам и винаги съм ги уважавала.
Веселин Василев

2015.12.07 | 12:54

1
А какво чакат от комисията за защита на децата.Този ненормалник/бащата/ е за съд.Това не е метод за възпитание ,а кретенизъм,

Добави коментар

Водещи новини