Самоделна бомба гръмна пред жилището на криминално проявен в Бургас

  • 10 ноември 2015 13:06

  • 2194
  • 1
Самоделна бомба гръмна пред жилището на криминално проявен в Бургас
©

Заложиха самоделна бомба пред жилището на майката на небезизвестния Николай Далакманов, по прякор Далакмана.

Взривът е усетен малко след 23 часа в бургаския комплекс "Братя Миладинови". На място се отзовават три патрулни автомобила и един от следствената служба към ОД МВР-Бургас. Бомбата най-вероятно е от миниум-бронз, но шокиращо за разследващите обаче е, че в нея освен шрапнел имало и ръждясали халки и два заключени катинара, съобщава e-burgas.com.

По данни на очевидци, малко след като се отзовават на подадения сигнал, униформените засичат известния с множество криминални прояви Горан Горанов. „В момента, в който единия служител слезе към мазите, а другия снимаше остатъците от бомбата, Горан Горанов (видимо неадекватен) влезе във входа , качи се до междуетажието на 1-я и 2-я етаж и като забеляза, че има полицай слезе обратно и излезе“, допълват очевидци.

В 23:45 Горанов е обявен за издирване. Дали той е заложил бомбата в жилищния блок и какво е правил там по това време, засега не е ясно. За щастие при взрива няма пострадали, настъпили са материални щети – обгаряния по едната врата на 2-я етаж и разбита входна врата на блока.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2194 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ФКА

2015.11.10 | 18:17

1
Жалко, че не го е нямало Далакмана... Бургас щеше да е с една идея по-добър

Добави коментар

Водещи новини