Местят двойния убиец от "Долно Езерово" в психиатрия

  • 30 октомври 2015 13:09

  • 3076
  • 1
Местят двойния убиец от "Долно Езерово" в психиатрия
© Булфото

Драгия Радневски вече е изписан от отделението по неврохуриргуя в бургаската МБАЛ и ще бъде откарат в психодиспансера, съобщава "24 часа".

Изследванията показаха, че пациентът няма здравословен проблем, който изисква лечение при нас, потвърди шефът на отделението д-р Николай Недев.

52-годишният Радневски застреля в сряда майка и дъщеря в бургаския кв. „Долно Езерово”. Ден по-късно той бе приет по спешност в болницата със съмнения за инсулт. Това изправи разследващите органи пред необичаен казус – на Радневски бе повдигнато обвинение за убийство, извършено с особена жестокост, но все още обвинението не му е предявено.

Според източници на изданието мъжът ще бъде лекуван в психиатрията по клинична пътека за алкохолна детоксикация. Той доброволно се е съгласил на това.

Ще осигурим денонощна охрана на обвиняемия, хората могат да бъдат спокойни, че вземаме необходимите мерки, заяви шефът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

Едва след приключване на лечението в психиатрията прокуратурата ще може да поиска постоянна мярка за неотклонение на Драгия Радневски и той ще бъде доведен в съдебната зала.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3076 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Копитото

2015.10.31 | 08:16

1
Убиваш и се правиш на ЛУД след това и отърваваш затвора... Имам чувството, че не живея в Европа а в някаква държава от третия свят !!! Чудя се кой и кога най-накрая ще се осмели да направи промени в НК , както и реформа в тази червива съдебна система ?

Добави коментар

Водещи новини