18-годишен счупи носа на лекар в хасковското спешно отделение

  • 30 октомври 2015 08:59

  • 3406
  • 3
18-годишен счупи носа на лекар в хасковското спешно отделение
© novini.bg

Извършено е поредно нападение срещу лекар. Това е станало в спешното отделение в Хасково, съобщава Нова телевизия.

Малко след 16.00 часа вчера в спешното отделение в областния център пристигнал 18-годишен пациент със спукана глава. Раната била промита и медикът изпратил младежа в хирургичното отделение.

Когато лекарят упътвал пациента как да стигне до отделението, по-възрастен негов придружител дръпнал медика, а младежът го ударил в носа. В резултат на удара лекарят е със счупен нос. Пациентът пък забравил за раната на главата и избягал.

Колегите на д-р Никола Ганашев са възмутени от поредното нападение над медици.

Началникът на спешното отделение в болницата д-р Димитър Кючуков е категоричен, че съдът трябва да прилага цялата сила на закона. Той припомня, че това не е първият случай в Хасково. Агресивността продължава, въпреки че медицинският персонал си гледа работата, посочва д-р Кючуков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3406 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Jiri

2017.03.17 | 11:29

3
Така разказано всеки ще каже какви зли хора, но ако медикът не ги е приел 2 часа или им е искал пари, или е бил груб!Повечето лекари се научиха само да взимат и грабят, за качествата им на лекари всеки ден чуваме, я умряла родилка, я изхвърлени пациенти на улицата, я грешно поставена диагноза.Така че по-внимателно при отразяване на събития!
Слави

2017.03.17 | 11:29

2
Дайте снимка на този юнак, само един пьт ще го барна, тоя мушмурок, сигурно е и педал, и фен на Азис, токива ги мраза, с кеф ще му налея ькьл в главата и ритници в задника, само снимка искам, да не го отнесе некой друг ........

2017.03.17 | 11:29

1
Затова видиш ли циганин - убиваш го на място и си продължаваш по пътя. А те тръгнали да го лекуват...

Добави коментар

Водещи новини