Маскирани смазаха от бой за втори път пловдивски бизнесмен

Бизнесменът Николай Юруков е бил пребит жестоко пред дома си на пловдивския булевард "Копривщица".

Той е нападнат посред бял ден пред входа на блока, в който живее. Това е второто нападение в рамките на тази година срещу предприемача. На 16 март той отново беше жестоко пребит в курорта Слънчев бряг. Юруков е нападнат от двама мъже с качулки, които започнали да удрят с метални тръби по главата и тялото. След като го свалили на земята, наемниците избягали, съобщава TrafficNews.bg. По абсолютно същия сценарий бизнесменът беше "предупреден" и през месец март.

"Пребиха ме като куче в центъра на Слънчев бряг. Всичко стана за 20 секунди, двама ме държаха, а трети натроши краката и ръката ми с метална тръба”, разказа тогава Юруков. Наказателната акция е проведена до хотел "Амфора". Версията, по която работят полицаите е, че строителят дължи много пари на различни хора.

Самият бизнесмен твърди, че няма конфликт с никого. Отхвърля и възможността нападението да е подготвено от негови работници заради неизплатени заплати. „Казал съм версията си на полицията и очаквам да си свършат работата”, коментира Юруков. Той предположи, че покушението е поръчано от конкуренти в строителния бизнес. Николай Юруков подозира, че е пребит заради конфликт на интереси. Няма задържани във връзка с първото нападение. Районна прокуратура наблюдава случая.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет