Хванаха трима с наркотици

  • 21 октомври 2015 17:01

  • 1587
  • 0
Хванаха трима с наркотици
© Булфото

Трима мъже са задържани в Ямболско за престъпления, свързани с отглеждане притежание и разпространение на наркотични вещества. Двама от задържаните са установени в хода на поредната операция за противодействие на наркоразпространението в град Ямбол.

Вчера около 14.10 ч. при проверка на 34-годишен жител на областния град е установено, че той държи в себе си около 1 г бледожълто кристалообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на метамфетамин.

Няколко часа по-късно ямболските полицаи спрели и проверили лек автомобил, управляван от 28-годишен жител на село Ботево, от когото е иззета 67 г суха зелена растителна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана. В резултат на провежданите от служители от Районното управление на полицията в Елхово засилени действия за противодействие на отглеждането, притежанието и разпространението на наркотични вещества в района е задържан 40-годишен жител на Елхово.

При извършените процесуално-следствени действия в обитаван от него имот, находящ се в града, са открити и иззети високо рискови наркотични вещества от рода на конопа /4 растения и около 500 г суха растителна маса/, както и предмети и материали за разфасоване и пакетиране.

На направения наркотест иззетото вещество е реагирало на марихуана. И тримата мъже са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. Продължава работата по случаите в рамките на образуваните досъдебни производства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1587 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини