Четирима си спретнаха меле в болницата в Берковица

  • 20 октомври 2015 13:34

  • 1918
  • 0
Четирима си спретнаха меле в болницата в Берковица
©

Четирима мъже се сбили тази сутрин около 10.30 на първи етаж на МБАЛ-Берковица пред "вътрешно отделение", съобщиха от областната дирекция на МВР.

Мелето станало между двама монтанчани – К.И. на 37 години и И.З. 65 години от една страна и от другата - Р.Г. на 49 години и сина му Г.Р. на 24 години от Берковица. По време на мелето Р.Г. намушква с нож монтанчаните в областта на ръцете. Пострадалите са прегледани в Спешен център в Берковица и са освободени.

При извършения оглед на местопроизшествието полицията намира автомобил „Фолксваген Поло”, собственост на К.И., с пукнато предно панорамно стъкло и спукана предна лява гума. В хода на разследването открива ножа на Р.Г. , който сам посочва мястото, където го е изхвърлил - кофа за смет в Берковица. На място е извършен оглед и ножът е иззет.

От полицията уточняват, че единият от участниците в боя – Г.Р., същия ден в 7 часа е бил в полицейското управление в града. Той е подал сигнал, че неизвестни мъже са счупили предното панорамно стъкло и са срязали три от четирите гуми на управлявания от него лек автомобил "Форд Галакси" с монтанска регистрация, собственост на майка му А.К. на 45 години също от Берковица.

По време на инцидента потърпевшият е бил пред автомобила заедно с други трима мъже, които са станали свидетели на случилото се. Г.Р. успял да избяга от мястото и придвижва автомобила до улица „Огоста" в центъра на града.

На място е извършен оглед на местопроизшествие. Не е ясно дали сбиването след това и този инцидент имат връзка. По двата случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1918 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини