Турчин накълца стриптизьорка

  • 16 октомври 2015 09:41

  • 13195
  • 1
Турчин накълца стриптизьорка
© Булфото

Турчин накълца бившата си съпруга, след като разбрал, че е започнала работа като стриптизьорка. Драмата се е разиграла във вторник около 1:30 ч. Пострадалата била откарана във варненската болница с рани на ухото, корема и лявата подмишница.

22-годишната Милена е от варненското село Стефан Караджа. Съседите й разказват пред "Телеграф", че тя е била женена за нападателя си Ясак Ахмед. Жертвата била припознато дете в ромското семейство на Розалия и Наско, които я отгледали. Учела в местното училище и била красиво дете.

Преди няколко години успяла да завърти главата на Ясак, който дошъл от Турция, където работел като охранител. Заради нея той се установил в селото. Родили им се и две деца, но бракът им не потръгнал. Турчинът бил със строги нрави, а нашенката въртяла очи наляво и надясно. Двамата се развели, жената останала в селото, а Ахмед заминал за Турция.

След като научил обаче какво работи Милена се прибрал. Така във фаталната вечер след лют скандал и размяна на обиди последвала и физическа саморазправа, при която вбесеният мъж извадил нож и започнал да мушка жената. Милена обаче успяла да избяга при съседи и така се спасила от смърт.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
wer

2015.10.18 | 08:19

1
kurvenstvoto e mnogo otvratitelno

Добави коментар

Водещи новини