Мъж нападна жена си с нож и вилица

  • 29 септември 2015 19:31

  • 2008
  • 2
Мъж нападна жена си с нож и вилица
© Novini.bg

Сериозен екшън се разигра в края на миналата седмица в Неделино, след като 66-годишен мъж не успя да си изпече пържолите на домашната си електрическа скара.

Мъжът се прибрал вкъщи в събота към 21 часа, като преди това се бил почерпил в няколко местни заведения. Почувствал глад и решил да си направи нещо за хапване, като изкарал от хладилника няколко пържоли и включил скарата да загрява. За негово съжаление и в последствие на близките му, тя отказала да работи, спряло и електричеството на етажа. Мъжът си помислил, че съпругата му е изключила тока. Тя спяла на третия етаж от къщата, той се качил и започнал да чука на етажната врата, която била заключена. В яда си, той разбил вратата и потърсил сметка от жена си, съобщава Дарик.

Започнал да е псува, като е заплашил с нож и вилицата в ръка, че ще й отреже главата. Изпочупил врати, стъкла, хвърлял бутилки. Свидетел на разпрата, потърсил помощ от брат му, но и това не помогнало. Тогава хората се обадили в полицията, като за броени минути на място пристигнал патрул. Полицаите се опитали да успокоят 66-годишният мъж, той обаче започнал да размахва нож към тях. Те също отнесли по няколко псувни, а като се опитали да задържат, оказал и съпротива. Сцената се разиграла пред погледите на десетки съседи.

Заради тези му действия, Златоградски районен съд му наложи глоба в размер на 250 лв., като административното наказание е по Указа за борба с дребното хулиганство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2008 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
pena

2015.09.30 | 13:12

2
Психясали алкохолици...колкото искаш

2015.09.30 | 12:39

1
този е човекоядец, но културен с нож и вилица...

Добави коментар

Водещи новини