Кола се вряза в мантинела на АМ „Хемус”, мъж е с опасност за живота

  • 15 септември 2015 09:41

  • 1898
  • 0
Кола се вряза в мантинела на АМ „Хемус”, мъж е с опасност за живота
© Novini.bg

Мъж от Нови пазар е с опасност за живота след тежка катастрофа на автомагистрала "Хемус". Инцидентът става около 1:15 часа тази нощ, след отбивката на кв. „Повеляново” за гр. Девня, в посока Шумен, съобщиха от полицията във Варна

31-годишен водач на лек автомобил от Нови пазар, при навлизане в десен завой, губи контрол над автомобила, продължава движението си в права посока и се блъска в ограничителната мантинела. Вследствие на инцидента, водачът е пострадал тежко.

Мъжът е настанен в Реанимацията на МБАЛ „Св. Анна” с фрактура на череп и ребра, с опасност за живота. Причините за инцидента се изясняват. Работата по случая продължава. Общо 45 пътни произшествия са станали във Варна през последното денонощие, съобщи пред Фокус дежурният от КАТ – Варна.

При три от катастрофите са пострадали трима души, двама пътници и един пешеходец, които са с контузии, без опасност за живота. При всички инциденти са нанесени само материални щети и няма пострадали граждани.

Сравнително спокойно е към този час движението по варненските улици. До момента в КАТ - Варна няма постъпила информация за сериозни проблеми в транспортната система на Варна.

Последвайте канала на

1898 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини