20 - годишен се обеси на дърво

  • 01 ноември 2011 18:26

  • 1599
  • 2
20 - годишен се обеси на дърво
© Булфото
Момче на 20 г. сложи край на живота си и се обеси на джанка в задните дворове на бул. "Мадара" в Шумен. Частен охранител, който пазел склад за медицински материали наблизо забелязал неподвижния труп под джанката.

Тялото изглеждало леко приклекнало, с опрени в земята крака. Като приближил, охранителят видял въжето и веднага се обадил на тел. 112. Бърза помощ прерязала клона, но момчето вече било мъртво, пише БЛИЦ.

Невен е от шуменското село Златар, където живеел с родителите си. Семейството било от най-бедните, майката и бащата ровели в контейнерите за смет. Имали и други по-малки деца, всичките учели в помощно училище.

В града Невен имал леля и често я навестявал, за да го нахрани или да му даде дребни пари. Не е регистриран с криминални прояви, уточниха от полицията, само се шляел по улиците и си изпросвал стотинки или храна. В сряда в селото ще събират пари за погребението на момчето.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1599 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
българин

2013.11.22 | 10:44

2
Бог да го прости момчето.Това е нашата СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА.Нищо не се прави за най-уязвимите,няма социални служби,но има много лапачи на пари.Нещата трябва да се променят.Не иска приказки другарю Бойко Борисов,а работа и действия.
123456

2013.11.22 | 10:44

1
За БГ това си е напълно нормално...добре е направил,въпреки че можеше преди това да убия няколко политици,поне да се прочуе с нещо или да се пробва в чужбина или да ограби банка...това са вариантите на днешната младеж,ако са родени бедни в БГ!

Добави коментар

Водещи новини