Полицията в Пловдив арестува трима мъже, отглеждащи канабис

  • 07 септември 2015 13:21

  • 2156
  • 1
Полицията в Пловдив арестува трима мъже, отглеждащи канабис
© Булфото (архив)

Полицията в Пловдив арестува трима мъже в момент, когато са полагали грижи за отглеждане на канабис, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в града, цитиран от БТА.

Те са задържани при съвместната операция от служители на полицията в Раковски, като в хода на действията им е била извършена проверка в гориста местност в землището на Момино село. Между дърветата били открити около 42 корена зелени, тревисти растения с височина над 2 метра, реагирали положително на канабис. На мястото са били двама жители на Раковски - криминално проявеният П. И. /31 г./ и Н. Л. /25 г./, като от тях са иззети гръбна пръскачка, около три литра препарат за растителна защита, земеделски сечива и други пособия, ползвани за незаконната дейност.

Стръкове канабис са били открити и в частен имот в Раковски. При претърсване в двора на 27-годишния П. Н. разследващите се натъкнали на отглеждани шест корена от наркокултурата, които са иззети.

Тримата мъже са били задържани за 24 часа и срещу тях са образувани бързи производства. След доклад на материалите в Районната прокуратура - Пловдив, П. И. и Н. Л. са отведени в ареста за срок до 72 часа. Работата по документиране и разследване на случаите продължава.

Последвайте канала на

2156 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
против

2015.09.08 | 21:56

1
Миналата година ми разбиха колата и откраднаха телефон и компютър.На мястото имаше и камери,а един слабоумник ме поспещна с думите:" Е ти к'во искаш сега,да ти ги намерим ли"Единственото нещо,което могат да направят, е да откъснат на някой гръстичките.Най-безполезното,просташко дори вредно звено,от иначе и без това изтерзаната ни държавица.

Добави коментар

Водещи новини