Взрив в апартамент в Ботевград

  • 06 септември 2015 13:53

  • 2318
  • 2
Взрив в апартамент в Ботевград
© Novini.bg

Около 4:40 часа тази сутрин силен взрив e разтърсил ЖК „Васил Левски” в Ботевград. Това било пореден атентат срещу бившия търговски представител на „Еконт” Васил Василев, съобщава botevgrad.com.

Взривното устройство било поставено на перваза на един от прозорците на жилището му, което се намира на първия етаж в блока.

От взрива са изпотрошени стъклата. Най-вероятно щети има и в апартамента. Минути след взрива, на мястото на инцидента е пристигнал екип на полицията в Ботевград. А по-късно и криминалисти от София.

Мястото около прозорците на жилището на Василев е оградено със сигнална лента. В момента полицаи извършват оглед на местопрестъплението.

Точно преди седмица - на 29 август, апартаментът на Василев бе взривен по аналогичен начин. Два дни след този инцидент той се свърза с репортер на регионалния сайт и обяснява, че не знае каква е причината за взривните атаки срещу него.

Тогава Васил Василев обяви, че вече не е търговски представител на куриерска фирма „Еконт” за района, както и че е напуснал Ботевград. Въпреки това атентатите срещу него продължават.

Последвайте канала на

Novini.bg
2318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.06 | 16:52

2
Няма нищо случайно, и той със сигурност знае защо го преследват.

2015.09.06 | 16:50

1
Той си знае за какво и какви мръсотии е вършил !!

Добави коментар

Водещи новини