Хванаха трима младежи с наркотици в София

  • 01 ноември 2011 14:28

  • 1163
  • 1
Хванаха трима младежи с наркотици в София
©

Трима младежи бяха заловени от криминалисти на Шесто РУП по време на специализирана полицейска операция срещу наркоразпространението, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Иззети са марихуана, амфетамин и електронна везна. Преди няколко дни полицаи получили информация за младежи, които пласирали дрога в ж.к. „Хиподрума”.

В хода на разследването се установило, че те се събирали на спортна площадка в квартала. На 27 октомври следобед полицаите изненадали младежите в момент на разпределяне на дозите. Иззети са полиетиленов плик с 16 грама марихуана, електронна везна и празни самозалепващи се пликчета.

При последвалия обиск в дома на един от задържаните – Я.К. на 25 години, с прякор Близнака от кв. "Лагера", служителите се натъкнали на 0,50 грама амфетамин.

Тримата младежи са задържани за 24 часа. Те са известни на полицията - Я.К. - за кражби, употреба и притежание на наркотични вещества, унищожаване и увреждане на имущество, В.Ц. на 25 години - регистриран за притежание на наркотици, а третият участник в групата – 17-годишен от ж.к. „Бъкстон”, е известен на Детска педагогическа стая за притежание на дрога. На Я.К. е повдигнато обвинение по чл. 354, А ал. 1 от НК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1163 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
az

2011.11.12 | 21:14

1
kva akciq beeee naredena rabota, za da ot4itat deinost s mi6kite dokatato pokrivat na versanov dilarite gospodata policai ot 6-to

Добави коментар

Водещи новини