Сестрата на Маргините ще се жени за италианец

  • 01 ноември 2011 06:08

  • 8372
  • 1
Сестрата на Маргините ще се жени за италианец
©

Мариана – сестрата на тримата братя Маргини, се сгоди, пише “България Днес”. Избраникът й бил италиански бизнесмен и по осанка напомнял големия й брат Красимир Маринов.

“Да, наистина прилича на брат ми – твърдяла бъдещата невеста. – Притежава същата харизма и се чувствам спокойна и сигурна с него. Ще рискувам и със сватба, но нали знаете какви са италианците – някои от тях са вечните годеници. Но първата крачка е направена – сгодихме се. Семействата ни също се познават, а децата ми са очаровани от него”, тържествуващо разказала пред приятелки Мариана Маринова.

Тя от доста време живее в Пловдив, но непрекъснато пътувала до Италия, където била и в момента. Сватбата била планирана за около Нова година. Италианеца, както го наричали близките й, притежавал рядко срещана за българските мъже черта – бил изключително щедър. Освен годежния пръстен от платина и скъпоценни камъни той постоянно се отчитал с бижута за щяло и нещяло, хвалели го близки на Мариана.

Тя също не пестяла пари, особено за родителите си, които живеят в Смолян. “Ще се установя за постоянно в Италия. Но няма да сменя фамилията си. С този жест искам да покажа и че не се срамувам от братята си – казвала Мариана на всеослушание. - Истината е, че с тях рядко се виждаме. Но аз през повечето време съм в чужбина, за да подбирам нови колекции за бутиците си”.

От тях най-често пазарували най-заможните фолкпевици. Сред тях била и най-добрата й приятелка – Анелия. Бъдещият съпруг на Мариана е наясно с историята около семейството й. Знаел за делата срещу братята й. “Подкрепя ме непрекъснато – обяснявала тя. – Но на никого не мога да се доверя. Преживях много и разбрах, че човек трябва да има вяра. Останаха ми малко приятели”.

Студентката по икономика от Свищов разказва, че знае как да управлява парите си, макар средствата да не са й в излишък: “Нямам милиони и не искам да ги имам. Сама издържам децата си с помощта на приятеля си”. Преди години Мариана Маринова имаше желание да построи параклис близо до храма на баба Ванга. “Идеята е в застой, но не съм се отказала от нея. Искам да напиша и книга с историята на живота си. Ще бъде доста поучителна”, разказвала дизайнерката пред приятелки.

Преди 4 години тя се разведе със съпруга си след 13-годишен брак. Взе решение да се справя сама с живота си. “Искам да покажа на дъщерите си Бисера и Мария как могат да бъдат силни”, заявява тогава тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
8372 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ivan

2011.11.01 | 14:17

1
Тъпа мутреса .това ,че препираш пари не те прави бизнесдама .

Добави коментар

Водещи новини