Четвърти ден не могат да открият изчезналия в планината Мехмед

  • 25 август 2015 08:00

  • 5900
  • 5
Четвърти ден не могат да открият изчезналия в планината Мехмед
©

Вече четвърти ден издирват изчезналия 21-годишен Мехмед от село Света Петка. От момчето обаче няма и следа.

Припомняме, младежът изчезва в събота на обяд, след като събирал боровинки с родителите си в местността „Балабаница“ в Рила.

„Събирахме боровинки, той мина покрай мен и изчезна. По новините казаха, че е имало мъгла, но в този ден всъщност нямаше“, заяви пред бТВ бащата на Мехмед – Даниел Сечков, малко преди търсенето на момчето отново да бъде подновено.

Обадихме се на 112, търсихме цяла нощ до 5 часа сутринта. Хората претърсиха крачка по крачка там, където го загубих, спомня си родителят.

Дойдоха полицаи от Велинград, самият шеф на Велинград обикаля с нас. Полицаи и доброволци от Пазарджик дойдоха и търсиха с кучета, за което благодарим. Хора от Краище дойдоха, добави Сечков.

Не мога да си го обясня - здраво момче, нормално, ядохме меденки. Явно се е уплашило детето и е превъртяло и се е скрило, коментира бащата.

3 часа валя там, прибрахме се премръзнали след цяла нощ търсене. Той е с едно шушляково якенце и по анцуг и ботуши, не е облечен дебело, притеснен е той.

И друг път някой се е заблуждавал в планината, но такова нещо не се е случвало. Вече трети ден няма нищо. Молим се институциите да се активизират и да дойде хеликоптер. Искаме да снимаме планината, за да знаем дали въобще момчето е там, за да не мъча хората, те са уморени, отбеляза Даниел Сечков.

Много забравени ножчета от гъбари са намирани от предишни години, а от детето няма и следа, чудят се и жители на селото.

Не са открити и кофите с боровинки, които Мехмед е носел.

Включете се в новия Viber чат на Novini.bg – следете коментарите под нашите материали.

Последвайте канала на

5900 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.08.26 | 07:45

5
ТУРЧИН ЛИ Е ТЪРСЕТЕ ГО ПРИ И.Д

2015.08.26 | 07:45

4
Търсете го в Сирия прокарва идеите на ИД !

2015.08.26 | 07:44

3
Турците както и циганите надигат глави че да има дестабилизациа на държавата. Този се е затворил някъде...и ще илезе когато каже Доган...а ние да плащаме да го търсим...

2015.08.25 | 20:45

2
Този се е продал за пари а ние гоним Михаля
gost

2015.08.25 | 20:45

1
tapanari dano se slu4i i vav va6ite semeistva ne6to podobno da da go osaznaete da vidim dali taka 6te govorite

Добави коментар

Водещи новини