Страшилището на Северозапада се закани да разкрие престъпни схеми

  • 20 август 2015 09:15

  • 6756
  • 3
Страшилището на Северозапада се закани да разкрие престъпни схеми
©

Обявеният за Страшилището на Северозападна България Веселин Попов-Лунгара проговори. Пред "tribali.info" бизнесменът от Враца разказа сензационни подробности около създадената от полицията митология около неговата личност.

В момента Лунгара е подсъдим за отвличане и побой над Цветомир и Маргарита Христови, извършен в края на 2011 г.

Веселин Попов иска да огласи схемата, по която той и неговото семейство са притискани от висш полицай в комбинация с търговци на антики и сутеньори. Имената на участниците в атаката срещу него са посочени в жалби и сигнали до МВР, Главна прокуратура, Инспекторат на ВКС, Министерство на правосъдието, ВКП и до омбудсмана на републиката.

В сигнала изплуват имената на полицая Димитър Замфиров от София, брат му Васил Замфиров-Васко Тъпото, Цветомир Павлов и неговият приятел Христо Тишевски, полицаят от Враца Димитър Мишонов и шефът на РУП-Бяла Слатина Боян Тасков. Той обещава в следващите дни да изнесе смайващи подробности как висш полицай може да нарочи даден човек и с помощта на кошаревски свидетели да го смачка. Ще стане ясно как се притискат и ритат непълнолетни деца, за да признаят за посочени от полицаите престъпления на родителите им.

Лунгара ще направи публични документи как, докато е в затвора, полицаите го обявяват за общодържавно издирване, а прокурор използва в свое постановление думи като „по непотвърдена информация".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6756 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.08.21 | 11:08

3
Че вси4кото мвр,престъпниси
Васко -тъпото кръти

2015.08.20 | 15:45

2
.....полицаят Васко-тъпото .... хахахаха е какъв да е ушевия

2015.08.20 | 14:24

1
значи го отписваме тоя скоро време ще бъде самоубит

Добави коментар

Водещи новини