Двама пребиха 80-годишна баба

  • 11 август 2015 17:39

  • 2228
  • 6
Двама пребиха 80-годишна баба
© Булфото

Рецидивисти нападнаха и ограбиха самотно живееща 80-годишна жена от шуменския квартал "Дивдядово". Пребили са я от бой и  са й взели 6500 лева.

За да каже къде са парите  двамата й нанесли сериозен побой, като й счупили  носа. Жената не издържала и казала, че има 6500 лева във възглавница. След като ги взели, двамата изчезнали.

Единият извършител е задържан, другият е успял да избяга.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2228 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ddd

2015.08.17 | 09:42

6
ЦИГАНИ ЦИГАНИ И ПАК ЦИГАНИ !!!

2015.08.17 | 09:42

5
Дране и сол за мръсните цигански уроди.

2015.08.17 | 09:42

4
Тези дама биячите,трябва да бъдат бити от 80 млади юнаци(в случай,че липса правосъдие).

2015.08.17 | 09:42

3
А като са рецидивисти, къде им е мястото? Виновни са властите!!! Виновни сме ние, че си траем като мишки и позволяваме това да се случва!

2015.08.17 | 01:17

2
Dobre che ne sa izkarali rezachkata da pochnat da ia rejat..Otide Durjavata..Zigani,Zigani ipak Zigani..,a po mediite manipolatorskia glas neprekusnato povtaria kolko dobre sme bili sega ..po dobre otvsiakoga..
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.08.12 | 09:35

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.

Добави коментар

Водещи новини