Намериха починал дядо в дома му

  • 10 август 2015 14:56

  • 1992
  • 0
Намериха починал дядо в дома му
©

Разложен труп на възрастен врачанин е бил открит заради голямото количество плъхове, които изведнъж се появили почти от нищото. Ченгетата са намерили тялото в апартамент в блок 22 в квартал „Дъбника“ във Враца, съобщи tribali.info.

На мястото униформените са пристигнали след сигнал от жител във вход „Ж“, че 70-годишният Георги Попов отдавна не е напускал дома си. Заедно с полицията пристигнали и пожарникари и дежурни от "Гражданска защита", както и линейката на Съдебна медицина, която извозила трупа за аутопсия.

Комшиите разказали, че не са го виждали още от зимата, но не са си помислили, че му се е случило нещо, защото той по принцип не излизал често от дома си.

Не общувал с никого и бил саможив. Той е бил намерен заради множеството плъхове, които буквално побърквали комшиите от около месец.

Те започнали да търсят причината за гризачите и се опитали да установят откъде идват. Така разбрали, че Попов липсва от дълго време и като навързали нещата, сложили в картинката и странната миризма и им станало ясно за какво става дума.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини